Ποιοί είμαστε

Μετά από περίπου 12 χρόνια πορείας  σε σφαγεία του εξωτερικού (Ολλανδίας) και στην Ελλάδα σε εμπορία κρεάτων και κρεοπωλεία δημιουργήσαμε το εστιατόριο ΄Άμπακος με έδρα την Κοζάνη.

Ο Άμπακος ιδρύθηκε λίγο πριν το τέλος του 2019 από τον Νικόλαο του Αποστόλου Χαρέλα με μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι του κρέατος από τον τεμαχισμό – αποστέωση ως και την μεριδοποίηση στο τελικό αποτέλεσμα .

Ο Άμπακος είναι μια ταβέρνα – steakhouse αλλιώτικη από της άλλες με μεγάλη προσήλωση στης αγνές πρώτες ύλες , με αδιαπραγμάτευτο πάθος στην επιλογή της βασικότερης πρώτης ύλης του εστιατορίου μας που είναι το κρέας ,και τέλος μαζί με την ομάδα μας τους συνεργάτες του εστιατορίου  μας λειτουργούμε με γνώμονα το αστείρευτο πάθος και μεράκι για την καλύτερη – ύψιστη εμπειρία και εξυπηρέτηση τον πελατών μας .

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του Steakhouse Άμπακος στην Κοζάνη βασίζεται στης γνήσιες τοπικές γεύσης και τον γαστρονομικό πλούτο της ελληνικής κουζίνας που ξεχωρίζει παγκοσμίως από την χρήση φρέσκων αρωματικών φυτών και βοτάνων που δίνουν ένα ιδιαίτερο άρωμα και γεύση στην μαγειρική .

Τελευταίας τεχνολογίας ψυγεία ξηράς ωρίμανσης ωπος και συντηρητές κρασιών συμπληρώνουν των εξωτερικό χώρο της σάλας μας σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής ,μοντέρνο και ειδικά διαμορφωμένο για μια ευχάριστη και παράλληλα ποιοτική φιλοξενία στο εστιατόριο μας .